• DOPRAVA ZDARMA
  • K dodání do 14 dní
Fairtex boxerské rukavice - Golden Jubilee
search
  • Fairtex boxerské rukavice - Golden Jubilee
  • Fairtex boxerské rukavice - Golden Jubilee
  • Fairtex boxerské rukavice - Golden Jubilee
  • Fairtex boxerské rukavice - Golden Jubilee

Fairtex boxerské rukavice - Golden Jubilee

4 590,00 Kč
S DPH
Prémiové rukavice Fairtex One Championship jsou ručně vyrobené v Thajsku z kvalitní kůže. Fairtex rukavice mají svůj typický třívrstvý pěnový systém. Díky tomuto systému vám rukavice nabízejí vynikající ochranu rukou a kloubů při tréninku a sparingu.
Velikosti
Počet

DOPRAVA ZDARMA

Skladem
SkladPraha

Fairtex boxerské rukavice Golden Jubilee

Boxerské rukavice Fairtex vznikly ve spolupráci s One Championship a byly navrženy panem Sabotagem. Pan Sabotage je známý jako singapurský umělec tenisek OG. Tenisky upravuje od roku 2003 a mezi jeho klientelu patří frontman Linkin Park Mike Shinoda a zesnulá basketbalová legenda Kobe Bryant. Rukavice Fairtex One Championship jsou ručně vyrobené v Thajsku z kvalitní kůže. Fairtex rukavice mají svůj typický třívrstvý pěnový systém. Díky tomuto systému vám rukavice nabízejí vynikající ochranu rukou a kloubů při tréninku a sparingu. Polstrování také zajišťuje optimální tlumení nárazů. Thajský styl Fairtex dělá rukavice vhodné pro bojovníky s úzkým zápěstím a nabízí extra ochranu díky širokému zapínání na suchý zip.
 
Řemeslné zpracování a kůže, které byly použity k výrobě těchto boxerských rukavic Fairtex, vám poskytují všestranný produkt. Boxerské rukavice lze použít pro všechny typy tréninků, jako je práce s lapama, boxovací pytle, pravidelné tréninky a sparingy. Pokud jde o nás, Fairtex je prémiová značka s nejlepšími boxerskými rukavicemi. Jednoduše řečeno: tyto rukavice Fairtex One Championship jsou investicí, která se vyplatí. Boxerské rukavice Fairtex jsou vhodné pro muže i ženy.

Fairtex
BGV_GoldenJubilee